a

Bewaren

Mode-, portret-, blogger- & lifestylefotografie.

Instagram

Contact

HALLO

Ik ben Alexandra

24 jaar, Nederlands, gek op bloggen, dansen, fotografie en events. Op dit moment ben ik werkzaam als marketing coördinator en als trainster kunstschaatsen, maar ik ben ook bezig met het uitbreiden van mijn enorme passie voor fotografie. Fotografie vind ik eigenlijk al mijn hele leven leuk en ik ben er dan ook al zo lang als ik weet mee bezig.

De laatste jaren is deze passie gegroeid en ben ik mij meer gaan verdiepen in fotografie en begonnen met het opbouwen van mijn portfolio. Ook heb ik in 2017 de basisopleiding fotografie aan de Fotoacademie Amsterdam succesvol afgerond.

“WHATEVER YOU DECIDE TO DO,
MAKE SURE IT MAKES YOU HAPPY.”

Fotografie is voor mij een manier om emoties vast te leggen en om uit het ‘model’ het allermooiste naar voren te halen. Iedereen heeft iets moois en iedereen is anders, dat vind ik bijzonder om vast te liggen.

Ik houd mij voornamelijk bezig met mode- & lifestylefotografie, zo shoot ik graag met influencers, op reis, met fashionmodellen en voor mijn blog A Couple.

Ik kom graag met je in gesprek om te kijken hoe ik jou/jouw product op de beste manier kan vastleggen. Neem contact met mij op voor al je vragen, ik beantwoord ze graag!

Informatie over fotografe Alexandra Huijgens | AlexandraHuijgens.com