Get in touch

AANVULLENDE INFORMATIE

Portretfotografie

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor portretfoto’s? Bijvoorbeeld als cadeautje voor een familielid/collega/vriend(in)? Of misschien heb je zelf nieuwe foto’s nodig? Ik kan je helpen!

Portretfotografie omvat een grote categorie foto’s. Zo kan je hierbij denken aan headshots als bijvoorbeeld profielfoto’s of castingfoto’s, maar ook shoots op locatie -zowel alleen als in duo/trio- vallen onder portretfotografie. Portretfoto’s kan je gebruiken voor bijvoorbeeld:

  • Sociale Media (profielfoto’s etc.)
  • Zakelijke websites
  • Als geprint fotocadeau
  • Als herinnering
Neem direct contact met mij op, zodat we samen je wensen kunnen bespreken en een shoot kunnen inplannen.

Portretfoto’s kunnen worden gemaakt voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij de tarieven gebaseerd worden op het doeleinde, de duur van de shoot, de locatie van de shoot en het aantal personen dat op de foto zal gaan. Samen kiezen we een locatie uit (let op: ik heb geen studio, indien een studio gewenst is al locatie, zullen de kosten hiervoor worden doorberekend) en gaan we aan de slag. Vooraf maken we een moodboard en ik geef sturing tijdens de shoot, zodat we tot het gewenste resultaat komen.

Na het shooten ga ik zo snel mogelijk met de foto’s aan de slag: ik bewerk ze in een stijl die bij jou / jouw bedrijf past en zorg voor een lichte touch-up waar nodig. Denk hierbij aan het verwijderen van pukkeltjes en oneffenheden en het verwijderen van storende elementen in de omgeving. De foto’s ontvang je vervolgens zo snel mogelijk digitaal in hoge resolutie. Heb je een deadline waarvoor je de foto’s nodig hebt? Dan hoor ik dit graag vooraf, zodat ik hier rekening mee kan houden. Ik kom graag met je in gesprek om te kijken hoe ik jou kan helpen en om samen een shootdatum te plannen. Ik ontvang graag je ideeΓ«n per e-mail: contact@alexandrahuijgens.com. Ik reageer altijd zo snel als mogelijk.

Deze personen gingen je voor..

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.