a

Bewaren

Mode-, portret-, blogger- & lifestylefotografie.

Instagram

Contact

IK BEN ALEXANDRA

Fotograaf voor Influencers

Ben jij een ‘online influencer’ met een actief Instagram-account, YouTube-kanaal, blog of ander sociaal kanaal? Dan zijn de foto’s die je plaatst onwijs belangrijk voor jou, omdat ze een groot onderdeel zijn van jouw werk en deel uitmaken van je inkomsten. Daarom is het van belang dat de foto’s kwalitatief goed zijn en uitstralen wat jij wilt uitstralen!

Ben jij als influencer (regelmatig) op zoek naar een fotograaf? Dan kan ik je misschien helpen! Ik ben al enkele jaren actief als fotografe en richt mij naast mode- & portretfotografie ook op het fotograferen van bloggers, Instagrammers en influencers. Zelf heb ik al ongeveer 5 jaar een eigen fashion & lifestyle blog, waardoor ik goed weet welke foto’s goed scoren, hoe outfits het mooiste naar voren komen en wat bloggers, Instagrammers en influencers graag laten zien.

Neem direct contact met mij op, zodat we samen je wensen kunnen bespreken en een shoot kunnen inplannen.

Iedere influencer heeft een eigen stijl, jij waarschijnlijk ook. Daarom bekijk ik vooraf uitgebreid je foto’s en stijl, doe ik research naar je foto’s en probeer ik mij zo goed mogelijk te verdiepen in wie jij bent. Op die manier kunnen we samen foto’s maken die bij jou en je kanalen passen, waarbij kwaliteit en een goede uitstraling voorop staan. Ik denk met je mee over mogelijke locaties en samen beoordelen we tussentijds de foto’s, zodat we zeker weten tot het gewenste resultaat komen.

Na het shooten ga ik zo snel mogelijk met de foto’s aan de slag: ik bewerk ze in een stijl die bij jouw kanalen past en zorg voor een lichte touch-up waar nodig. Denk hierbij aan het verwijderen van pukkeltjes en oneffenheden en het verwijderen van storende elementen in de omgeving. De foto’s ontvang je vervolgens zo snel mogelijk digitaal in hoge resolutie. Heb je een deadline waarvoor je de foto’s nodig hebt? Dan hoor ik dit graag vooraf, zodat ik hier rekening mee kan houden. Ik kom graag met je in gesprek om te kijken hoe ik jou kan helpen en om samen een shootdatum te plannen. Ik ontvang graag je ideeën per e-mail: contact@alexandrahuijgens.com. Ik reageer altijd zo snel als mogelijk.

Deze influencers gingen je voor..

De algemene voorwaarden zijn van toepassing, overleg over bepaalde punten is mogelijk.