a

Bewaren

Mode-, portret-, blogger- & lifestylefotografie.

Instagram

Contact

HI, Ik ben Alexandra

mode- & portretfotograaf

Mijn stijl is te omschrijven als fris, vrolijk en jong. Ik speel graag met lijnen en vormen en daglicht en kleuren zijn de basis van mijn werk. Ik raak o.a. geïnspireerd door zonlicht wat een huis of gebouw binnenvalt, creatieve mensen op straat en fijne avonden op het strand.

In 2017 heb ik de basisopleiding fotografie aan de Fotoacademie Amsterdam succesvol afgerond.

CLIENTS & AGENCIES //  A Couple blog . Losberger De Boer . Eadon . Minpex BV .  Fourteen Model Management . De Boekers . Stage Model Management . NL Model Management . NJ Model Management . IBE Models . FAB le Frique fashion blog . Radiate Fashion blog .

find me on LINKEDIN . INSTAGRAM . FACEBOOK

Alexandra Huijgens - byAlexandraHuijgens - alexandrahuijgens.com